Din kloakmester i Holstebro

Hos Ludvig Christensen Kloakservice har vi over 20 års erfaring med kloakering. Kloakmester Ludvig Christensen startede virksomheden tilbage i 2000, og har siden da serviceret kunder i Holstebro og omegn, og sørget for at deres kloak har fungeret optimalt.

I dag består virksomheden af fem ansatte, som alle er veluddannede rørlæggere og medarbejdere, som dagligt sikrer kunderne den højeste kvalitet indenfor kloakering og dræn uanset projektets størrelse.

Kontakt din kloakmester idag

Ønsker du mere information om vores kloakerings- og drænarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os via mail vinca@mail.dk eller på telefon 23 25 40 06. Vi indgår også gerne serviceaftaler efter aftale. Ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakering eller drænarbejde, er du ligeledes velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

  • Alt indenfor reparation af kloakker
  • Alt indenfor nyetablering af kloakker
  • Spuling og slamsugning af kloakker
  • Etablering af nye nedsivningsanlæg
  • Etablering af mini-rensningsanlæg
  • Reparation af dræn i hus og landbrug
  • Nyetablering af dræn i hus og landbrug
  • Dræning af drænkasse og laser
  • Etablering af omfangsdræn rundt om ejendomme
  • Spuling af dræn

Kloakmester i Holstebro til private

Søger du en kompetent kloakmester i Holstebro og omegn, er Ludvig Christensen Kloakservice det rette valg. Vi udfører både større og mindre kloakopgaver, og rykker hurtigt ud ved hastesager. Det sikre valg for dig og din familie.

Hos kloakmester Ludvig Christensen arbejder vi ofte med kamera, så vi kan lokalisere og identificere problemet i din kloak i Holstebro. Herved sparer du penge, da vi efterfølgende kan arbejde målrettet med problemet. Vi graver ikke i blinde, men udfører arbejdet præcist og professionelt.

I forbindelse med kælderoversvømmelser rykker vi også hurtig ud. Vi lægger dræn, så vandet ledes væk fra kælderen. Herefter reparer og reetablerer vi området, så det kommer til at ligne sig selv igen.

Vi lægger også fliser og græs på ny, hvis I har fået dele af hjemmet eller haven gravet op i forbindelse med kloakeringsarbejde. Det er en del af den samarbejdsaftale, vi i fællesskab udarbejder og finder en fornuftig pris på. Hos kloakmester Ludvig Christensen holder vi, hvad vi lover og leverer veludført håndværk hver gang.

Kloakmester i Holstebro til erhverv og offentlige institutioner

Ludvig Christensen Kloakservice udfører professionelt kloakarbejde og drænlægning for virksomheder og offentlige institutioner. Vi har over 20 års erfaring, og sikrer altid vores kunder god service og effektivitet. Et godt samarbejde, som gør hverdagen lettere for dig og dine kollegaer.

Ved akutte sager rykker vi ud hurtigst muligt. Vi bruger kamera til at finde frem til problemet, så kloakarbejdet kan udføres så hurtigt, billigt og effektivt som muligt. Er kælderen oversvømmet, lægger vi dræn og udbedre de skader, vandet har forsaget. Hos kloakmester Ludvig Christensen får du professionelt håndværk og skræddersyede serviceaftaler, som gør livet lettere nu og i fremtiden.